вторник, 8 юни 2010 г.

МАСАЖИСТКА 1

МАСАЖИСТКА 1
Участници: Автор, Лора, Слепец

АВТОР: От всички масажистки в салон за красота „Сексапил” Лора бе най-привлекателна. Тя можеше да се похвали с дълги бедра, сочни напращели гърди, дълга огненочервена коса и ангелски красиво лице.
Освен, че боравеше вещо с ръцете си по телата на хората, тя умееше и да отклонява неприличните предложения на мъже, чийто пениси се пълнеха с кръв при вида й. Днес обаче тя щеше да получи предложение, на което нямаше да може да устои.
Вратата се отвори и влезе следващия клиент. Млад мускулест мъж с черни очила и бастунче. Лора размаха ръка пред лицето му. Той не реагира.
ЛОРА: Господине, да ви помогна ли да се настаните?
СЛЕПЕЦ: Да, ако обичате! От малък загубих зрението си и на нови места се нуждая от помощ.
АВТОР: Докато го слагаше, Лора неволно докосна с ръка стегнатите му гърди изпод пуловера и се изуми.
ЛОРА: Трябва обаче да Ви кажа, че имате страхотно тяло!
СЛЕПЕЦ: На ти, моля Ви! Викай ми Дани!
ЛОРА: Добре, Дани! Сваляй пуловера и лягай по гръб.
СЛЕПЕЦ: Бас държа, че този глас принадлежи на една адски красива жена.
АВТОР: Лора се изчерви. Помогна на слепеца да свали пуловера и плъзна поглед по мускулестия му гръб и стегнатите полукълба на дупето, прозиращи под панталона. Потопи ръце в омекотяващия крем, след това сипа в шепа от „специалния” балсам и го разстла по гърба му. Допирът със здравото му тяло я накара да потръпне. Започна да се поти учестено , а сърцето й заби по-бързо. Насили се да се успокои.
СЛЕПЕЦ: Имаш вълшебни ръце, принцесо!
АВТОР: Лора прокара ръка по лицето му. Той разтвори устни и пое пръстчето й в уста. Затисна го между зъбите си го погали с език. Лора изохка. Той улови другата й ръка, сякаш имаше ръце на гърба си и я прокара надолу към цепката на панталона. Пръстите й, намазани с балсам проникнаха дълбоко навътре в слиповете му, обходиха стегнатото му дупе и потънаха в дупката на ануса му.
СЛЕПЕЦ: Ох, да, по-дълбоко! И по-бързо.
АВТОР: Лора обработваше клиента си от две страни-започна да вкарва пръстчетата си в устата и ануса и устата на слепеца все по-дълбоко и все по-бързо. Той охкаше и се гърчеше под нея.
СЛЕПЕЦ: Вълшебни ръце имаш, принцесо!
ЛОРА: Много пъти са ми го казвали. Мисля, че свършихме работата отзад. Обърни се сега по гръб.
АВТОР: Слепецът легна по гръб и Лора с треперещи ръце смъкна панталоните, бръкна под слиповете и загреба съдържанието. В шепите й един малък слепец набъбваше и се пълнеше с кръв.
ЛОРА: Дани, адски си ми симпатичен, затова ще ти направя масаж, какъвто не съм правила на никой друг.
АВТОР: Лора лакомо налапа главичката на пениса, която продължаваше да набъбва и скоро запълни устата и като отдавна жадувано лакомство. Докато я галеше настървено с език, Лора загреба балсам и обилно намаза ствола на члена. Стисна го здраво в дясната си ръка и започна да блъска с всичка сила нагоре-надолу. През това време езикът й продължаваше ожесточено да гали главичката.
СЛЕПЕЦ: ОХ, ОХ, ООООХ! НЕВЕ-РОЯТ-НО! ООООХ!
АВТОР: Слепецът обхвана главата й с ръце и започна да я направлява нагоре-надолу. Едновременно с това повдигаше тялото си, за да запълни цялата й устна кухина. Тя заскимтя от удоволствие.
СЛЕПЕЦ: Ох, готов е! Готов е, принцесо! Качвай се, че ще изпуснеш влака!
ЛОРА: Хе-хе! Това се води допълнителна екстра и ще ти излезе доста скъпичко, Дани!
СЛЕПЕЦ: Всичко, всичко ще си платя. Двойно плащам, само се качвай.
ЛОРА: Двойно?
СЛЕПЕЦ: Тройно, тройно, принцесо.
АВТОР: Лора се засмя и се покатери върху масата. Пролази до лицето на слепеца и се разкрачи над него, придърпвайки поличката и белите си слипове нагоре.
ЛОРА: Преди това обаче трябва ти да направиш нещо за мен. А през това време можеш да поддържаш малкия Дани във форма с ръка.
АВТОР: Лора седна върху лицето на слепеца, който жадно засмука вагината й и едновременно с това започна здраво да си блъска чекия с две ръце. Езикът му потъваше дълбоко и бързо във влажната й путка, обикаляше стените, карайки всеки нерв да изтръпне… Тя застена от удоволствие…
ЛОРА: ООООХ, ОООХХ… Ама вие…охх…. Инвалидите, сте били страхотни любовнициии…
СЛЕПЕЦ: Така си е, принцесо. Повече се стараем просто…
ЛОРА: Добре, Дани, заслужи си специалната обработка.
АВТОР: Лора се метна върху кура на слепеца и когато го усети да прониква в нея подивя от радост. Започна с всички сили да се клати отгоре му, а оргазмените стенания на двамата се сляха в едно.
СЛЕПЕЦ: ОХ, че е хубаво!
ЛОРА: Ах, прекрасно е!
АВТОР: Ръцете на слепеца слепешката напипаха прекрасните стегнати гърди на Лора и ги стиснаха здраво. Докато се клатеше върху му, тя бе намазала гърдите си с балсама и сега пръстите му меко се плъзгаха по тях и, галейки и дразнейки зарната, заливайки цялото й тяло в мека топлина.
ЛОРА: ОООХХХ, страхотен си, Дани! Искам да и те взема вкъщииии!
СЛЕПЕЦ: АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ, ЧЕ ИНВАЛИДИТЕ СА ПО-ДОБРИ В КРЕВАТА!
ЛОРА: Да, скъпи, продължавай да ми го вкарваш. Все по-бързо, все по-дълбоко. По-бързо, по-дълбоко, ооооо... Не мога повечееее… Ще свършаааа…
СЛЕПЕЦ: Да не си посмяла…! Няма да свършваш още. Да не си посмяла да свършиш ей.
АВТОР: Слепецът здраво захвана двете меки полукълба на сочния й задник и я принудиха да забави движенията. Тя стисна зъби и се подчини. Курът във вагината й се втвърди още повече и докато досега, тя имаше чувството, че в себе си има желязо, сега усещаше в путката си хладната сила на стоманата.
ЛОРА: Моля те! Нека свърша! Нека просто свърша! Позволи ми, моля те! Ако не свърша скоро, сърцето ми ще се пръсне.
АВТОР: Слепецът се смили над нея и отпусна хватката. Лора не губи повече време и дивашки се замята върху напращелия му кур.
ЛОРА: СВЪРШВААААМ! ОЛЕЛЕ, МАЙЧИЦЕЕЕЕ, СВЪРШВААААМ!
В екстаза си Лора се хвана за крушката която висеше от тавана за да запази равновесие. Крушката обаче не бе обезопасена и по тялото и потече електрически ток който накара тялото й конвулсивно да подскача нагоре надолу. Токът премина по слепеца и той също започна да трепери от волтовата тяга.
СЛЕПЕЦ: ПРОГЛЕДНААААХ. ВЕЧЕ МОГА ДА ВИЖДААААМ.

1 коментар: